TuinIdee Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch 2016

Tuin Lusthof

Van 25 t/m 28 februari 2016 zijn in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch de TuinIdee dagen. 

Kom je droomtuin waarmaken op TuinIdee

Een verrukkelijk buitenleven begint op TuinIdee!

”Een bezoek aan Nederlands grootste tuinevent biedt u alle inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en een prinsheerlijk buitenleven. Een dag lang proeven, genieten, ontdekken en beleven.

TuinIdee is uniek door haar schitterende voorbeeldtuinen in fraaie decors. Stuk voor stuk praktische en originele ideeën, voor ieder wat wils. Van exclusief tot budgetvriendelijk.

Na het succescolle ‘Leve de tuin’ verrast TuinIdee in 2016 met o.a. ‘TuinIdee Culinair’, ‘TuinIdee Exclusief’ en de ‘Wonderkamer’, de tuin als schatkamer.

Luc Joosten, Ed Joosting Bunk en Bram Breedveld
LANDLAB studio voor landschapsarchitectuur – Creatie inspiratietuinen TuinIdee

Naast de inspiratietuinen met zo’n 300 meeneem-ideeën ontworpen door Studio LandLab laten ook tientallen hoveniers zich van hun beste zijde zien met prachtige showtuinen. In totaal vind je er 30.000 m2 aan tuin-ideeën.

In het TuinIdee Theater zijn boeiende presentaties van bekende tuinspecialisten als Jurgen Smit, Romeo Sommers en Rob Verlinden. Voor advies op maat kunt u terecht op het spreekuur in het Tuinatelier en bij de meer dan 250 exposanten. Hier kunt u ongetwijfeld ook mooie koopjes vinden en kunt u tevens de gratis ‘Mijn TuinIdee voordeelpas’ krijgen.

Nergens in Nederland vindt u zoveel bijeen zoals over tuinstijlen, planten, de nieuwe collecties terrasmeubelen, streekproducten en bijzondere deco. Kortom, TuinIdee is ook úw fantastische start voor ’n verrukkelijk buitenleven.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *