Tuin & Lifestylebeurs Ahoy Rotterdam 2016


De Tuin & Lifestyle Beurs is van  van 14 t/m 17 april 2016 in Ahoy Rotterdam. Op deze beurst ontmoet u Lodewijk Hoekstra de ambassadeur van deze beurs. Groen, duurzaamheid en lifestyle zijn het thema van deze inspirerende beurs. Er zijn verschillende stands en tenten waarin verschillende thema’s uitgewerkt worden die te maken hebben met bomen, kruiden, verlichting bloemen, planten, tuinmeubilair, veranda en nog veel meer tuin onderwerpen.

Blijf op de hoogte van de meest nieuwe ontwikkeling op tuingebied en volg de laatste lifestyletrends. U kunt tickets kopen vanaf €14,50 voor een duo ticket.

Meer informatie

Heeft u groene vingers? Laat u verrassen, inspireren en informeren over de laatste trends op tuin en lifestyle gebied op de beurs Tuin & Lifestyle 2016. Ahoy Rotterdam wordt omgetoverd tot een walhalla voor liefhebbers van groen, duurzaamheid en lifestyle.

Lodewijk Hoekstra

Met televisietuinman Lodewijk Hoekstra als ambassadeur van de beurs is er onder meer een hal van 4.000 m2 ingericht, waarbij groen, duurzaamheid en lifestyle op een unieke manier centraal staan. Daarnaast zijn er thema-tuinen met bloemen, bomen, planten, kruiden, verlichting en meer.

Voordelig inkopen doen

Meteen even inkopen doen? Voor het voordelig aanschaffen van tuinmaterialen en gereedschappen kun je terecht bij de Tuinmarkt die speciaal voor deze beurs ingericht is. Verder raden we een bezoekje aan het Tuintheater aan. Hier vinden regelmatig gratis toegankelijke lezingen en workshops plaats.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *