Huis & Tuin Leeuwarden 2016


De huis en tuin beurs is van 3 tot en met 6 maart 2016 in Leeuwarden. Kaarten kosten €9,50 online en €11,50 aan de kassa.

  • 200+ Exposanten
  • 3 Hallen
  • 45000 m2

Ga je een tuin aanleggen? Of wil je verbouwen en eens advies van een architect? Ben je op zoek naar een 2-zitsbank, splinternieuwe vloer, betaalbare keuken of badkamer? Heb je altijd al eens willen rondlopen in een levensgroot huis vol inspiratie of op een fleurige lentefair met de nieuwste collectie woon- en tuinaccessoires?

Ben je, net als wij, gek op mooie spullen voor in en om huis? Kom dan naar Huis & Tuin 2016. Het grootste huis-, tuin- en woonevent van Noord-Nederland. Hier krijg je antwoord op al je vragen op tuin- of woongebied!

Anders vernieuwend!

Wandelend over gezellige pleinen, langs marktkraampjes, door prachtige tuinen, naar binnen glurend bij één van de vele interieurs en bespaartips opsnuivend, doe je zoveel inspiratie op, dat je thuis direct aan de slag wilt. Ook de kids kunnen hun creativiteit volop kwijt met spelen en graven in de zandbult, hutten en vlotten bouwen, knutselen en klussen.

Inspiratiehuis 3 x anders wonen

Ook dit jaar komt er weer een waar inspiratiehuis op de beurs. Het huis wordt in drie verschillende stijlen ingericht; te denken aan de stijlen Urban Jungle, Ibiza en Industrieel. De stylisten zijn iedere dag aanwezig om je van advies te voorzien. Houdt de website in de gaten om de ontwikkelingen van het huis te volgen.

Woonvormen voor jong tot oud

Een studentenkamer van 12 m2 inrichten is wat anders dan een vrijstaand huis. Van kleine flat kamer tot woonboot en woonwagen. Op Huis & Tuin is voor elk wat wils!

Van thematuin tot verticaal tuinieren

Huis & Tuin staat landelijk bekend om de fascinerende thema- en modeltuinen. Te midden van dit tuingeweld kunnen tuinliefhebbers kon je nu ook volop genieten van stadstuintjes. Het is heerlijk! Huis & Tuin brengt het goede van buiten naar binnen en van binnen naar buiten.

Huis & Tuin

Van 3 t/m 6 maart 2016 staat het WTC Expo Leeuwarden volledig in het teken van Huis & Tuin. Deze beurs is een must om inspiratie op te doen voor uw woning of tuin. De beurs herbergt een ruim aanbod in huis, tuin en woon artikelen van uiteenlopende merken en in verschillende prijsklassen.

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *